Építészeti és
szakági tervezés

Településrendezés

Kivitelezés-szervezés

Műszaki ellenőrzés

Műszaki szakértés,
állapotfelmérés

SzaktanácsadásCégünk tevékenységi köre az építőipari magas- és mélyépítés-tervezésre, kivitelezés-szervezésre terjed ki, mely tevékenységekre az ISO9001 minőségirányítási rendszer hatálya teljes mértékben kiterjed.

A társaság 1990-ben alakult. Az alapító tagok tapasztalt, jó nevű tervezők, a megszűnt Soproni Tervezővállalat volt munkatársai. A társaság fejlődése a kezdetektől dinamikus, már a második évben megduplázta forgalmát és évről évre eredményesebb lett. A sikerek mögött átgondolt szervezés és erőforrás-hasznosítási struktúra húzódik meg, melynek lényege, hogy csak kiváló szakmai képességekkel és emberi tulajdonságokkal rendelkező munkatársakat alkalmazunk, a többlet feladatok ellátásához pedig külső specialistákat veszünk igénybe.Hosszú távú, tartós partneri kapcsolatokra törekszünk, ezért sokoldalú segítséget nyújtunk megbízóinknak. Szemléletünknek köszönhetően az eseti megbízásokból országhatárokat átlépő, kölcsönösen előnyös, tartós kapcsolatok alakulnak ki. Folyamatosan indulunk és sikeresen szerepelünk a különböző pályázatokon, versenytárgyalásokon. Az elmúlt években több nagy külföldi beruházó által kiírt pályázaton nyertünk megbízást.

Tervezőgárdánk tapasztalt, felkészült szakemberekből áll, a magas színvonalú munkához elengedhetetlen informatikai-számítástechnikai hátteret pedig a legmodernebb rendszerekkel biztosítjuk. Erőforrásainkat mindig a vevői igények alakulása szerint fejlesztjük, szervezzük, csoportosítjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk a piaci elvárásokhoz, ezért bővítettük építőipari tervezői tevékenységünket a kivitelezés-szervezéssel.